Charlotte Jane - Loving The Light

0
Radiosarajevo.ba
Charlotte Jane - Loving The Light
FOTO: Facebook / Charlotte Jane
Svaki radni dan imamo premijeru jednog novog singla na Radiosarajevo.ba i 90,2 MHz.

Djevojka od koje imamo velika očekivanja je Charlotte Jane i dolazi iz Hull-a u Engleskoj. Njezino muzičko putovanje je krenulo sa bakom i dedom (soul duo), kada je na njihovoj turneji po Španiji i Njemačkoj još kao trogodišnjakinja sa tamburicom šetala binom. Kada je imala jedanaest godina otkrila je jedan lokalni pop hor sa kojim je nastupala na WembleyuThe O2Liverpool Echo Areni i već tada je imala solo tačke sa kojima je privlačila pažnju. Putovala je po mnogim evropskim zemljama i određeno vrijeme sa roditeljima živjela u Singapuru, a sve je to iskoristila kao inspiraciju na pjesmama koje je do danas strpala na dva EP-a.

Danas 22-godišnjakinja, Charlotte Jane je muzičarka za koju riječi hvale imaju Ed SheeranSir Elton JohnLewis Capaldi Jess Glynne, a muzička kritika tipuje na britanku kao “slijedeću veliku zvijezdu“. Ona potpisuje novi singl Loving The Light, u kojem su svoje umijeće pisanja pjesama pokazali  i The Orphanage (Alessia CaraDemi LovatoKhelani).  


[related]https://radiosarajevo.ba/multimedia/video/objavljen-snimak-pozar-na-mostu-pocitelj-eksplodirao-generator-za-struju/542299?type=trending[/related]

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije