Bon Jovi - Legendary

0
Radiosarajevo.ba
Bon Jovi - Legendary
FOTO: Facebook / Jon Bon Jovi

Svaki radni dan predstavljamo vam jedan novi singl na radiosarajevo.ba i 90,2 MHz.

U prošli četvrtak (14.03), legendarni sastav Bon Jovi je najavio 16. studijski album Forever. Predvodnik benda Jon Bon Jovi, klavijaturist David Bryan, bubnjar Tico Torres, gitarista Phill X i basista Hugh McDonald će predstaviti novi album 7. juna za Island Records.

Ova ploča je pravi povratak radosti. Od pisanja, preko procesa snimanja, ovo je pravi "pojačaj dobar osjećaj Bon Jovi“ – kazao je 62-godišnji Jon u press objavi.

Vučić je pokušao prevariti Zapad. Slijedi neugodan odgovor

Vučić je pokušao prevariti Zapad. Slijedi neugodan odgovor

U dokumentarcu iz četiri dijela Thank You, Goodnight: The Jon Bon Jovi Story, koji će 26. aprila biti objavljen na platformi Hulu, moći će se vidjeti svi sadašnji i bivši članovi benda uz nikada prije viđeni audio i video materijal. Promovišući ovo izdanje Jon je opširnije govorio o zdravstvenim problemima vezanim za atrofiju glasnica.

Moj zanat mi je oduzet. Da samo imam alat sve ostalo bi mogao podnijeti. Mogu napisati pjesmu, mogu nastupati kao bilo ko drugi ali mi treba moj alat! – kazao je Jon.   

Sav novi materijal dolazi kao sastavni dio obilježavanja 40 godina postojanja benda. Od prošlog četvrtka aktuelan je i prvi singl sa nadolazećeg novog albuma, pjesma Legendary.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije