Arcade Fire - The Lightning I, II

0
Radiosarajevo.ba
Arcade Fire - The Lightning I, II
0 / Arcade Fire
Svaki radni dan imamo premijeru jednog novog singla na Radiosarajevo.ba i 90,2 MHz.

Posljednjih 10-ak dana, kanadski indie rock bend star 21 godinu, Arcade Fire su na društvenim mrežama počeli objavljivati misteriozne poruke vezane za novi, šesti album We. Bend predvođen supružnicima Winom Butlerom i Regine Chassagne je u prošli četvrtak (17.3.) predstavio novi singl The Lightning I, II, a isti dan su odsvirali koncert u Toulouseu i sav prihod donirali za pomoć Ukrajini.

U subotu (19.03) sve ovo je zasjenila informacija da je Winov brat, multi-instrumentalist Will Butler, napustio band još na kraju prošle godine na kraju snimanja novog albuma, i da karijeru nastavlja solo.

“Ne postoji nikakav drugi razlog osim taj da sam se promijenio, i da se bend promijenio. Vrijeme je za nove stvari“ – oglasio se na društvenim mrežama Will Butler.


[related]https://radiosarajevo.ba/metromahala/teme/portal-radiosarajevoba-trazi-novinarkenovinare/516428?type=trending[/related]

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije