Alison Goldfrapp & Claptone - Digging Deeper

0
Radiosarajevo.ba
Alison Goldfrapp & Claptone - Digging Deeper
Facebook / Alisson Goldfrapp

Svaki radni dan predstavljamo vam jedan novi singl na radiosarajevo.ba i 90,2 MHz.

Prošlog četvrtka Alison Elizabeth Margaret Goldfrapp je predstavila pjesmu Digging Deeper. Proteklih decenija slušali smo je u projektu koji nosi njeno prezime Goldfrapp (od 1999. godine zajedno sa Willom Gregoryem), a tek nekoliko puta smo je imali priliku slušati pod punim imenom i prezimenom, kao što je nedavna saradnja sa norveškim elektronskim duom Royksopp.

Devetnestog januara 2023. godine Alison Goldfrapp je objavila solo singl koji je ipak urađen sa njemačkim producentom Claptoneom, koji kaže da ga je 56-godišnja britanska zvijezda kontaktirala i predložila saradnju.

Vildana Bešlija: 'Besplatan gradski prijevoz u KS za prognanike tokom agresije na BiH'

Vildana Bešlija: 'Besplatan gradski prijevoz u KS za prognanike tokom agresije na BiH'

“Uvijek sam bio očaran njenim glasom i magičnim svijetom koji je kreirala. Presretan sam što smo imali priliku spojiti vještine i napraviti Digging Deeper“ – kazao je Claptone. Na socijalnim mrežama Alison je nedavno objavila informaciju da radi na novom materijalu koji će objaviti pod svojim imenom i prezimenom.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije