Sniježne ljepotice (FOTO)

Radiosarajevo.ba
Sniježne ljepotice (FOTO)

Foto: zimbio.com

Engleski mediji su izabrali deset najzgodnijih favoritkinja na Olimpijskim igrama u Vancouveru.

Švajcarkinja Sonja Nef bila je jedna od najljepših skijašica proteklih godina, ali sata sniježnim stazama vladaju neke nove ljepotice.

Britanski The Sun je napravio listu od 10 naljepših žena koje nastupaju na Igrama u Kanadi.

Za najseksi sportistkinju proglašena je britanka Shelley Rudman koja je 2006. godine osvojila srebrnu medalju na Olimpijskim igrama u Torinu u sankanju.

Pogledajte galeriju Sunovih najseksi djevojaka ZOI u Vancouveru.

Drugoplasirana je američka alpska skijašica i jedna od favoritkinja za zlatne medalje u brzim disciplinama Lindsey Vonn. Treće mjesto zauzela je je Kanađanka Chloe Dufour Lapointe koja se takmiči u freestyle skijanju. Četvrta na listi je britanska skijašica Chemmy Alcott, a slijede njemačka brzoklizačica Anni Friesinger, amerikanke Julia Mancuso i Gretchen Bleiler.

Sasha Cohen

Osmo i deveto mjesto zauzimaju takmičarke u umjetničkom klizanju Južnokorejka Kim Yu-Na i Amerikanka Sasha Cohen. Posljednja na Sunovoj listi, ali ništa manje atraktivna je kanadska brzoklizačica Shannon Rempel.

radiosarajevo.ba

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije