Zec u problemima: Šibenik se ponaša 'kao na pijaci'

Radiosarajevo.ba
Zec u problemima: Šibenik se ponaša 'kao na pijaci'

Kako će sljedećeg ljeta biti godina dana prije isteka njegova četverogodišnjeg ugovora, Zec će imati pravo sam otkupiti svoj ugovor i napustiti Šibenik u statusu slobodnog igrača

Kakva je doista situacija s realizacijom transfera Ermina Zeca za Sportske novosti govorio je njegov menadžer Miralema Kazića, koji je u društvu sa svojim drugim štićenikom i Zecovim suigračem iz Šibenika Mehmedom Alispahićem bio na dodjeli nagrade.

Kazić se već duže vrijeme brine o Zecovoj karijeri, ali nije optimist povodom skorog transfera u neki inostrani klub.

"Situacija je trenutačno takva da je Zec bliže ostanku, nego odlasku iz Šibenika. Vodstvo šibenskog prvoligaša ponaša se kao da je na tržnici. Jedan dan postave odštetni zahtjev od 5 milijuna eura, drugi od 7, treći od 3 milijuna. Prema Erminu se ponašaju kao da je roba", rekao je Kazić, također Bugojanac i nekad uspješan igrač nekadašnjeg BH-prvoligaša Iskre iz Bugojna.

"Prošle zime stigla je konkretna ponuda Hoffenheima, koji je bio spreman platiti između 2,5 i 3 milijuna eura, no u Šibeniku je tada bila aktualna priča oko privatizacije kluba pa je odlučeno da se tada ne ide u prodaju igrača", otkriva Kazić.

Ukoliko Zec ne bude na transfer listama u zimskom roku ostaće mu jedna opcija - otkup svog ugovora.

"Kako će sljedećeg ljeta biti godina dana prije isteka njegova četverogodišnjeg ugovora, Zec će imati pravo sam otkupiti svoj ugovor i napustiti Šibenik u statusu slobodnog igrača. Vjerujem da je i Šibeniku u interesu da na Zecu nešto zaradi", zaključio je Kazić.

sportskenovosti.hr/radiosarajevo.ba

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najnovije