Zovem se Boyle, Susan Boyle

Radiosarajevo.ba
Zovem se Boyle, Susan Boyle

Foto: Susan Boyle

Karijera Susan Boyle i dalje velikom brzinom ide uzlaznom putanjom. Nakon izdavanja debitantskog albuma koji je prodala u rekordnim razmjerima, trebala bi zapjevati naslovnu pjesmu za novi film Jamesa Bonda. Kompozitor nove pjesme Monty Norman i producenti filma u ozbiljno razmatranje uzeli su Susan kao pjevačicu čiji bi vokal trebao dati identitet kultnom nastavku filma o Jamesu Bondu.

"Ozbiljno razmišljaju o tome jer ima pravu boju glasa", rekao je Norman. Susan je na te navode odgovorila s oduševljenjem. Prošle godine pjesmu za Jamesa Bonda otpjevali su Alicia Keys i Jack White iz White Stripesa. Ovaj duo zamijenio je Amy Winehouse i Marca Ronsona, nakon što se pogoršalo zdravstveno stanje osebujne Amy. Snimanje novog nastavka o britanskom tajnom agentu još nije počelo, ali glavni glumac, Daniel Craig izjavio je nedavno da bi snimanje trebalo početi krajem 2010. godine.

 
index.hr/radiosarajevo.ba

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije