Zmija se zavukla u automobil u BiH: Objavljen snimak, pogledajte brzu reakciju vatrogasaca

0
Radiosarajevo.ba
Zmija se zavukla u automobil u BiH: Objavljen snimak, pogledajte brzu reakciju vatrogasaca
Foto: Kolaž / Smuk se zavukao u auto

Tuzlanski vatrogasci susreli su se s nesvakidašnjom situacijom u krugu ispostave Kreka PVJ Tuzla.

O svemu su se oglasili na svom Facebook profilu:

"Nesvakidašnja situacija se dogodila u krugu ispostave Kreka PVJ Tuzla. Naime, u toku obavljanja redovnih aktivnosti tokom dana jedno vozilo je užurbano uletilo u krug vatrogasnog doma, a vozač i putnici panično napustili vozilo. Razlog potpuno neočekivan.

UK će glasati za rezoluciju o genocidu u Srebrenici: "Prozvat ćemo one koji se tome protive"

UK će glasati za rezoluciju o genocidu u Srebrenici: "Prozvat ćemo one koji se tome protive"

U motornom prostoru ispod haube zavukla se zmija koju su primjetili tokom vožnje. Odmah smo ustanovili da je u pitanju naša domaća zmija Smuk koja je kao što je opće poznato korisna u životinjskom lancu. Nakon što smo je pažljivo izvadili pustili smo je u prirodno stanište.

Naš posao je zaista dinamičan i nikad ne znamo sa kakvim situacijama se možemo susresti. Ali što je najbitnije mi smo tu da vam pomognemo u opsegu naših mogućnosti", saopćili su vatrogasci iz Tuzle.

🚒👨‍🚒 Nesvakidašnja situacija se dogodila u krugu ispostave Kreka PVJ Tuzla. Naime, u toku obavljanja redovnih aktivnosti tokom dana jedno vozilo je užurbano uletilo u krug vatrogasnog doma a vozač i putnici panično napustili vozilo. Razlog potpuno neočekivan. U motornom prostoru ispod haube zavukla se zmija koju su primjetili tokom vožnje. Odmah smo ustanovili da je u pitanju naša domaća zmija neotrovnica Smuk koja je kao što je opće poznato korisna u životinjskom lancu. Nakon što smo je pažljivo izvadili pustili smo je u prirodno stanište. Naš posao je zaista dinamičan i nikad ne znamo sa kakvim situacijama se možemo susresti. Ali što je najbitnije mi smo tu da vam pomognemo u opsegu naših mogućnosti.👨‍🚒Vaši TUZLANSKI VATROGASCI!

Posted by Tuzlanski vatrogasci on Monday, May 8, 2023

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije