Vojin Mijatović: Riječi Jelene Mandić ostavljaju bez teksta

3
Radiosarajevo.ba
Vojin Mijatović: Riječi Jelene Mandić ostavljaju bez teksta
Print Screen / Vojin Mijatović i Jelena Mandić

Vojin Mijatović, potpredsjednik SDP-a BiH na svom Facebook profilu objavio je poruku podrške mladoj djevojci Jeleni Mandić

Mijatović je prisustvovao snimanju emisije Perspektiva sa mladima u Banjoj Luci.

"Saslušajte svi pažljivo ovu devojku iz Banja Luke Jelenu Mandić, njene riječi ostavljaju bez teksta. Svaki komentar bi bio suvišan, dakle mi budućnost imamo, samo ne slušamo našu djecu. Beskrajno sam zahvalan što sam imao priliku da čujem ovu mladu, pametnu ženu", napisao je oduševljeni Mijatović.

U autobusu u Njemačkoj u kojem su poginule četiri osobe bio i Bosanac

U autobusu u Njemačkoj u kojem su poginule četiri osobe bio i Bosanac

 Naglasio je kako je ovo odgovor svima zašto voli ovu zemlju i sve njene ljude.

"Ja sam rođena i odrasla u Banjoj Luci. Imam osjećaj da još uvijek živimo u vremenu Domanovićevih žigova na čelima, uklesanih ovaca stada religije, potpisa na listama političara, gdje nam stalno govore otvorite oči....Većina nas nije kročila ne samo iz država, nego entiteta u koje su nas podijelili. U samo četiri dana u kojim smo bili nas 50 iz svih dijelova BiH, ne samo da smo se gledali i slušali, već smo stvorili porodicu, a porodicu treba vratiti kao stub društva", poručuje između ostalog mlada Jelena. 

Šta je sve kazala i čime je ostao oduševljen Vojin Mijatović, poslušajte u videu u nastavku.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (3)

/ Povezano

/ Najnovije