Viralni snimak: Šta se dogodi kada imate tri 'Harry Maguire' u timu

0
Radiosarajevo.ba
Viralni snimak: Šta se dogodi kada imate tri 'Harry Maguire' u timu
Foto: Printscreen / Viralni snimak

Trenutno u nogometnom svijetu nema nogometaša koji je na većoj meti kritika stručnjaka i navijača nego kapiten Manchester Uniteda i stoper prvotimac engleske reprezentacije Harry Maguire.

Vrijeđanja i sprdnje na račun Maguirea su postale toliko glasne da su se neki nogometni navijači zapitali zaslužuje li on takav tretman.

Istina je da su neke prijetnje i vrijeđanja prevršila svaku mjeru, ali to ne umanjuje činjenicu da je Maguire, trenutno najskuplji stoper svijeta (odšteta od 87 miliona eura), odigrao nevjerojatno lošu sezonu.

Lijepa vijest: Na KCUS-u uspješno urađene tri transplantacije bubrega

Lijepa vijest: Na KCUS-u uspješno urađene tri transplantacije bubrega

Europski susreti Uniteda protiv Seville to su najbolje potvrdili, kada je stoper Đavola kriv za najmanje dva gola koji su postigli Španjolci.

Spordnja sa Maguireom ide do te mjere, da su fanovi počeli praviti snimke sa nogometnih susreta, gdje se greške igrača pripisuju konstatacijama tipa - E, ovo se dogodi kada imate tri 'Harryja Maguirea' u timu. U njima se spominje Englez - ni kriv, ni dužan.

Da ne bismo dužili - pogledajte viralni snimak koji se vrti na društvenim mrežama. Sve će vam biti jasno.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CpykX0zIakt/[/instagram]

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije