Viralni snimak iz regiona: Dječak skinuo jaknu da ugrije psa

0
Radiosarajevo.ba
Viralni snimak iz regiona: Dječak skinuo jaknu da ugrije psa
Foto: Photojoiner / Dječak ugrijao psa

Previše se ružnih stvari u svijetu trenutno dešava - loše vijesti, tragedije, ratovi, puni se rubrika crne hronike. Čini se kao da je svijet postao crna rupa beznađa. Baš zato, ovakvi momenti zabilježeni kamerom bude nadu u ljudima za bolje sutra.

Premalo se priča o lijepim stvarima i dobroj djeci koja zaslužuju da što više ljudi vidi njihova dobra djela.

Na našu sreću, jedno takvo djelo ipak je prošlo primijećeno. Snimak iz Gornjeg Milanovca završio je na društvenoj mreži TikTok i nikog od korisnika nije ostavio ravnodušnim.
 
Kako se vidi na snimku, ispred škole je stajao dječak, toplo obučen, sa kapom na glavi. Pored njega je šetao pas, a dječak je, iako je ovih dana u Srbiji jako hladno, skinuo svoju jaknu i ostao u kratkim rukavima kako bi ugrijao psa.

Stigle trešnje - evo koliko iznosi kilogram omiljenog voća mnogih Bosanaca i Hercegovaca

Stigle trešnje - evo koliko iznosi kilogram omiljenog voća mnogih Bosanaca i Hercegovaca

Dječak je psa obmotao svojom jaknom i uzeo u naručje, stavio ruksak na leđa i krenuo.

@saska_sretenovic

Roditelji ovog deteta treba da budu ponosni. Svaka vam cast, stvorili ste velikog coveka.🫶🏼🥹 #fyp #goviral #fypシ #dogsoftiktok #love #kids #gornjimilanovac

♬ Sad, sad, beautiful piano solo(949897) - ayumu tanahasi

Komentari ispod ovog snimka su se samo nizali.

"Roditelji ovog djeteta treba da budu ponosni. Svaka vam čast, stvorili ste velikog čovjeka", "E ovo će biti čovjek", "Ja pola sata nisam mogla da prestanem da plačem", "Sunce malo, bravo mili", "Nadam se da je ovaj video došao do njegovih roditelja, da puknu od sreće kakvo su dijete odgajili. Bravo care mali", bili su samo neki od divnih komentara.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije