Video pregledan osam miliona puta: 'Imam samo 21 godinu, a mama sam djevojčici od 15 godina'

0
Radiosarajevo.ba
Video pregledan osam miliona puta: 'Imam samo 21 godinu, a mama sam djevojčici od 15 godina'
Foto: Printscreen / TikTok / Hunter

Hunter je zbunila mnoge pratitelje kada je u svome TikToku videu izjavila kako je sa samo 21 godinu majka je 15-godišnjoj djevojčici.

U videu, koji je od tada pregledan više od 8 miliona puta, podijelila je svoju zabrinutost zbog toga što je u školi koju pohađa njena 15-godišnjakinja ne shvataju.

"Dok vozim, razmišljam o tome da me niko od roditelja ni prosvjetnih radnika ne shvata ozbiljno jer sa svojih 21 godinu brinem o djevojčici od 15 godina", rekla je Hunter. "Kada dođem u školu, pitaju me u koji idem razred", nastavila je.

Potresna snimka Vukovarke koja više od 30 godina traži oca: 'Reci mi gdje su njegove kosti...'

Potresna snimka Vukovarke koja više od 30 godina traži oca: 'Reci mi gdje su njegove kosti...'

Kako je njen video očito bio namijenjen osobama koje su upoznate s njenom situacijom, oni koji nisu razumjeli kako ona sa 21 godinom može biti majka, počeli su joj postavljati pitanja poput: Dakle, rodila si sa šest godina?"

Hunter je toliko sličnih upita dobila u komentarima, da je odlučila podijeliti svoju priču. "Toliko ljudi želi znati jesam li rodila sa šest godina, da se osjećam dužnom objasniti situaciju.

Istraživanje pokazalo: Očevi su sretniji od majki, a evo i zašto je to tako

Istraživanje pokazalo: Očevi su sretniji od majki, a evo i zašto je to tako

Nedavno sam podnijela zahtjev za skrbništvom nad svojom mlađom sestrom jer nam je tata umro 2015. godine, a mama je umrla prije nekoliko mjeseci. Shvatila sam da je najbolje rješenje da sestra živi sa mnom", ispričala je Hunter.

Hunter je objasnila da trenutno studira i radi, ali je svoj život posvetila odgoju 15-godišnje sestre Gracie. "Dok se moji prijatelji druže, ja čekam sestru da izađe iz škole i sretna sam kada vidim njezin osmijeh", kaže Hunter u videu koji je snimila dok čeka Gracie. Kako je Hunter skrbništvo nad 15-godišnjom sestrom dobila sudskim putem, postala je njezin zakonski skrbnik, bez obzira na svoje neiskustvo i životnu dob.

@hunterenelson

i love overthinking #fyp

♬ original sound - Jazzy Fizzle

Ova je 21-godišnjakinja dobila mnoštvo ohrabrujućih komentara, a čak je i profesorica iz Gracieine škole pohvalila Hunter za predanost i podršku koju daje svojoj sestri, piše Sensa.hr.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije