Video koje je oduševio milione: Evo kako je mama smirila ljutitog sina

0
Radiosarajevo.ba
Video koje je oduševio milione: Evo kako je mama smirila ljutitog sina
Foto: Pixabay / Ilustracija / Majka i sin

Mnogi roditelji imaju velikih problema sa svojom djecom, posebno u smislu njihovog izražavanja ljutnje. 

Mladi roditelji su posebno na udaru, imajući u vidu da često ne znaju kako da reaguju kada njihova djeca ispoljavaju negativne emocije. 

Međutim, sada imaju na koga da se ugledaju. Korisnica društvene mreže TikTok podijelila je video kako smiruje svog sina, a pregledan je više od sedam miliona puta. 

Sarajevo: Prikazan dokumentarac 'Planeta Sarajevo', evo gdje ga i vi možete pogledati

Sarajevo: Prikazan dokumentarac 'Planeta Sarajevo', evo gdje ga i vi možete pogledati

"Vidim koliko si ljut i želim da se osjećaš bolje. Ponekad se osjećamo bolje kada dobijamo stvari koje želimo, ali ponekad ne možemo da dobijemo stvari koje želimo. I u redu je biti ljut, ali onda moramo biti u stanju da to pustimo i shvatimo da nećemo dobiti i moramo da pronađemo drugi način da se osjetimo bolje", rekla je ova mlada mama i smirila svog sina. 

Osim više miliona pregleda, ova objava je skupila i hiljade pozitivnih reakcija. Mnogi su pisali kako je ona primjer za odličnog roditelja, a neki su komentarisali i kako bi željeli da se neko tako odnosio prema njima dok su odrastali. 

@thebennettgang

Reply to @renewaldoctrine ❤️

♬ original sound - The Bennett Family

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije