Veselo na skupu Saveza za bolju budućnost BiH u Banovićima: Zaigralo se i kolo

1
Radiosarajevo.ba
Veselo na skupu Saveza za bolju budućnost BiH u Banovićima: Zaigralo se i kolo
Foto: Printscreen / Kolo članova SBB u Banovićima

Savez za bolju budućnost BiH sinoć je održao predizborni skup u Banovićima. Tom prilikom predstavljeni su kandidati za Skupštinu TK, federalni i državni nivo.

Nosilac liste za Parlamentarnu skupštinu BiH Izet Žigić kazao je da je SBB alternativa postojećem stanju i nečemu što je isključivost.

"Banovići dugo žive na crti. Savez za bolju budućnost je alternativa, okretnica u Banovićima. Nadam se da će građani dati podršku kandidatima SBB-a. Mi smo drugačiji", rekao je Žigić.

Još jedna subota, još jedna ARIA proslava – 15 godina sa vama

Još jedna subota, još jedna ARIA proslava – 15 godina sa vama

Predsjednik Općinskog odbora SBB-a Banovići Šahbaz Lapandić u svom govoru rekao je da je predsjednik Fahrudin Radončić više puta pokazao svoju lidersku veličinu.

"On zna da poštuje i cijeni svakog čovjeka, bio to običan čovjek, rudar ili univerzitetski profesor. Građani Banovića će to sigurno znati cijeniti i poštovati", kazao je Lapandić.

Nakon obraćanja kandidata za više od 250 prisutnih građana, članova i simpatizera SBB-a upriličeno je druženje, a u vrlo veseloj atmosferi zaigralo se i kolo.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije