Veliko srce Bosanke: Enisa dvjema rečenicama rasplakala američkog influensera

3
Radiosarajevo.ba
Veliko srce Bosanke: Enisa dvjema rečenicama rasplakala američkog influensera
Foto: Printscreen / Isječak iz videa

Žena iz Bosne i Hercegovine koja godinama živi i radi u Americi, postala je hit na društvenim mrežama, nakon što je poznati Tik-toker slučajno snimio tokom njenog posla.

Američki influenser odlučio je da nagradi sa lijepom svotom novca stranicma koji budu prijatni i ljubazni prema njemu nakon što im priđe.

Jedna od njih, bila je i žena po imenu Enisa, koja je otišla put Amerike prije devet godina. U videu koji je postao viralan, on je prišao Enisi tokom njenog posla, održavanja zgrade u kojoj je radila.

Austrijanka 17 godina živi u BiH: "Bila sam u brojnim zemljama, ali ovdje je najbolje"

Austrijanka 17 godina živi u BiH: "Bila sam u brojnim zemljama, ali ovdje je najbolje"

U tom trenutku, Zakari je izvadio novac i ponudio Enisi 1.500 dolara, govoreći joj da je taj novac namjenio prvoj osobi koja bude prijatna prema njemu. Ono čemu se nije nadao, jeste njeno nastojanje da taj novac zadrži kod sebe, te i da ga iskoristi za školovanje ili da ode negdje sa djevojkom.

Enisa je novac odbijala više puta, ali Zakari je na kraju stavio pare na kantu koju je ona gurala. Žena iz Bosne je ponovo odbijala novac, ali nakon dugog ubjeđivanja, dogovorili su se da Zakari ako to želi i ako mu novac zatreba, dođe do 11 sati po njega, i da će mu ga ona čuvati do tada.

Na kraju, upitao ju je koja je njena poruka svijetu. Odgovor koji je Enisa dala, svima koji su vidjeli video, napravio je knedlu u grlu.

"Ne ratu, ne borbama", rekla je kratko, nakon čega je Zakari prišao i zaglio je.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (3)

/ Povezano

/ Najnovije