! / Uznemirujući video: Ugrizao ga je dvometarski piton, nije dobro završilo

01. 10. 2019. u 18:42:00 Radiosarajevo.ba

Shares: 0

U moru emisija koje postoje na televizijama širom svijeta sasvim je logično da postoji i ona u kojoj ljudi testiraju koliko šta boli.

Kings of Pain je dvojac pustolova koji raznim životinjama dopušta da ih grizu i ubadaju, a nakon seanse vrištanja u bolovima s publikom dijele kako im je bilo.

Ovog puta odlučili su iskušati koliko boli ugriz dva metra dugog pitona.

Australac Adam Thorn, jedan od voditelja emisije, vrištao je u bolovima kad se golema zmija zubima zakačila za njegovu ruku. Kako situacija ne bi eskalirala, na lice i prepone ipak je navukao zaštitnu masku i štitnik. Dok je on urlao, suvoditelj Rob Alleva pokušao je odvući zmiju od njega.

Na kraju je uspio, a njegov kolega ostao je s golemom ranom na ruci, koju je trebalo šiti. Nastradao je i Rob, kojeg je zmija u navlačenju također ugrizla.

“Kings of Pain” je neskriptirana emisija History Channela u kojoj biolog Adam i timaritelj životinja Rob putuju svijetom i istražuju ugrize i ubode. Kako bi mjerili bolove, razvili su skalu od 30 stepeni, a konačnu ocjenu daju na temelju intenziteta ugriza, trajanja i štete koju je nanio.

Cilj im je gledatelje podučiti koje bi životinje u svakom slučaju trebali izbjegavati.


Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacija za Android | iPhone i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

NEMA KOMENTARA