Uznemirujući snimak: Trudnu djevojku gurnuo pod autobus

Radiosarajevo.ba
Uznemirujući snimak: Trudnu djevojku gurnuo pod autobus
Lucas Monteiro, 25-godišnji student prava iz Rio de Janeira uhapšen je i optužen za pokušaj ubistva svoje bivše djevojke, koju je tokom trudnoće gurnuo pod autobus.

On je s djevojom, koja je u četvrtom mjesecu trudnoće i nosi njegovo dijete, stajao na autobuskoj stanici, a onda ju je iznenada gurnuo pod točkove jurećeg autobusa. Na svu sreću, autobus je djevojci samo prednjim točkovima prešao preko nogu tako da je ostala ziva, prenosi New York Post.

Ovom brutalnom činu prethodila je svađa bivšeg para. Djevojka je odbila Monteirove zahtjeve da pobaci dijete jer je to, kako doznaju lokalni mediji, kvarilo njegov plan da preseli u Kanadu i ondje nastavi studij prava.

Potom je, bijesan, skovao plan da ju ubije. Mislio je da će, kada ju gurne pod autobus, ubistvo izgledati kao nesretan slučaj. No, djevojka je ostala živa, a sve su snimile i nadzorne kamere.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije