Uznemirujući snimak tragedije: Muškarac obučen u Djeda Mraza poginuo pred mnoštvom mališana

0
Radiosarajevo.ba
Uznemirujući snimak tragedije: Muškarac obučen u Djeda Mraza poginuo pred mnoštvom mališana
Foto: PrtScr / Stravična tragedija u Čeljabinsku

UPOZORENJE: Ovaj tekst sadrži informacije i video koje bi neki čitatelji mogli smatrati uznemirujućim

Muškarac obučen u Djeda Mraza tragično je izgubio život nakon što je pao s vrha visoke zgrade u Rusiji. Blagdansko vrijeme zamišljeno je kao period veselja, i bit će za mnoge ljude, ali za pojedine u ruskom gradu Čeljabinsku bit će ovo Božić kojeg se neće sjećati po dobrom. Naime, muškarac odjeven u Djeda Mraza namjeravao se na konopcima spustiti niz visoku zgradu i pozdraviti uzbuđenu djecu ispred zgrade. Mnogi su se okupili oko božićnog drvca u podnožju ogromne zgrade, uključujući i njegovo dijete i partnericu.

Nažalost, prisutni su užasnuto gledali kako je pao s visine od 73 metra... pad nije preživio. Šokantno je što su mnogi mislili da je jezivi pad dio njegovog nastupa, pa je i voditelj manifestacije radosno uzviknuo 'pao je', a mnogi su se počeli smijati.

Analitičarka iz SAD-a: Srpsko-ruska propaganda nastavlja dolijevati ulje na vatru na Balkanu

Analitičarka iz SAD-a: Srpsko-ruska propaganda nastavlja dolijevati ulje na vatru na Balkanu

"Svi su se zabavljali i niko nije mogao ni pomisliti da će se ovo dogoditi. Mislio sam do zadnjeg trenutka da je to neka glupost, šala...", izjavio je jedan od svjedoka za ruske medije.

Mediji javljaju da se tragedija navodno dogodila zbog toga što je neko pomiješao konopce, no zvanične informacije o uzroku još nema. Ruski državni istražitelji stigli su na mjesto događaja nakon što je muškarac umro i trenutno istražuju moguće kršenje sigurnosnih pravila u vezi s incidentom.

Objavljen je i snimak tragedije, ali vas upozoravamo da je iznimno uznemirujući:

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije