Uspio rasplakati Simona Cowella na američkom Supertalentu

Radiosarajevo.ba
Uspio rasplakati Simona Cowella na američkom Supertalentu
Youtube/Screenshot / Simon Cowell plače

Simon Cowell bio je vidno potresen interpretacijom Michaela Ketterera na američkom Supertalentu prije nekoliko dana.

Mladi muzičar dobio je zlatno dugme još na audiciji, nakon što je otkrio da je usvojio petero djece, troje iz laboratorija metamfetamina, jedno bez doma te jedno s cerebralnom paralizom. Cowell ne ostaje bez riječi često, no nakon Kettererovog izvođenja pjesme Us Jamesa Baya nije mogao suspregnuti suze.

"Kao otac... Ne mogu uopće zamisliti šta si napravio. Činjenica da si u ovom showu i zaista trebaš ovo i zaista si poseban, poseban tip. Ima nešto u tebi", rekao je Cowell, nakon što je prije duboko udahnuo.

"Simone, ovo je jedan od najljepših momenata tebe koji sam vidjela - ta ranjivost i ta ljepota. A to je nešto što zasta ljudi ne zna o gospodinu Cowellu - da je on veliki mekani papa", uključila se Tyra Banks.

I Mel B ostala je bez riječi. "Ti si nevjerojatna osoba i nevjerojatno ljudsko biće", rekla je. "Ono što si napravio, usvojivši svu tu djecu i podarivši im život... A tvoj glas pjeva takvu istinu i poštenje", rekla je.

Heidi Klum poručila mu je da svijetu treba više muškaraca kao što je on.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije