Urnebesna reakcija Splićanina nakon što je Albina ispala sa Eurosonga

1
Radiosarajevo.ba
Urnebesna reakcija Splićanina nakon što je Albina ispala sa Eurosonga
FOTO: Screenshot / Urnebesna reakcija Splićanina

Na žalost hrvatske javnost, ali i svih njenih fanova, Splićanka Albina Grčić nije se plasirala u finale ovogodišnjeg Eurosonga u Rotterdamu, u Nizozemskoj.

I pored zapaženog nastupa, Hrvatska se nije našla među 10 zemalja koje su u prvoj polufinalnoj večeri izborile plasman u završnicu poznatog europskog muzičkog takmičenja, na kojem Bosna i Hercegovina ne nastupa od 2016. godina kada su Dalal Midhat, Deen, Jala Brat i Ana Rucner.

U finale su prošle Norveška, Izrael, Rusija, Azerbajdžan, Malta, Litva, Cipar, Švedska, Belgija i Ukrajina.

"Velika nepravda, nemojte više sudjelovati", "Da je pustila brkove i brnjicu, 100 posto bi prošla. Ovako normalna, nema šanse", "Ma, taj Eurosong treba ukinuti", "Teška politika", "Žao mi je, jer je bila super. Očito susjedne zemlje i dijaspora to uopće ne gleda i ne zove",

"Idioti gluhi i slijepi birali i izabrali padavičare i patetičare"," Pjesma i nastup odličan, ali naravno ne gleda se više kvaliteta nego da je što veći cirkus, kič, sotonizam i politika", samo su neki od komentara na Facebooku.

Dule iz Zabave TV također je s nestrpljenjem gledao proglašenje finalista u utorak navečer.

Kada je vidio da Albina nije prošla dalje odmahnuo je rukom i rekao: “Ma!”…

Pogledajte:

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije