Indija / TV voditeljica čitajući uživo vijesti saznala da joj je muž poginuo

09. 04. 2017. u 15:42:00 Radiosarajevo.ba

Shares: 0

Supreet Kaur potpuno profesionalno je uradila svoj posao voditelja dok je čitala vijest o teškoj saobraćajnoj nesreći u kojoj je, kako je saznala u živom programu indijske televizije „IBC 24“, poginuo njen suprug.

Indijska voditeljica čitala je najnoviju vijest u 10 sati uvečer o teškoj saobraćajnoj nesreći, da bi nakon toga prešla na izvještača na licu mjesta.

Kako je prenio Hindustan Times, izvještač je rekao da su troje od petoro ljudi u automobilu poginuli. Uprkos tome što nije pročitao imena, reporter je detaljno opisao vozilo i mjesto gde se nesreća desila.

Ovi detalji bili su dovoljni za voditeljicu da shvati da je jedna od žrtava njen suprug, Harsad Kawade, za kog se udala godinu dana ranije.

Čak i sa tim saznanjem, Kaurova je profesionalno nastavila da obavlja svoj posao još punih deset minuta, prije nego što je, čim su se ugasile kamere, zaplakala.

„O njenom osjećaju odgovornosti i profesionalnosti dovoljno govori činjenica da je punih deset minuta nastavila da izvještava. Čim su se kamere ugasile zaplakala je i počela da zove rodbinu“, rekao je jedan od urednika televizije IBC 24.


Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacija za Android | iPhone i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

Tagovi: Indija tragedija

NEMA KOMENTARA