Tuča u emisiji uživo: Političari raspravu završili polijevanjem vodom, šakama...

2
Radiosarajevo.ba
Tuča u emisiji uživo: Političari raspravu završili polijevanjem vodom, šakama...
Foto: YouTube / Tuča političara

Moldavski političari Sergiu Tofilat i Ghenadie Cosovan gostovali su u televizijskoj emisiji kanala Jurnal TV, a njihova burna rasprava pred kamerama završila je pravim fizičkim obračunom koji je postao apsolutni hit na društvenim mrežama.

Naime, iznervirani Cosovan, bivši zamjenik ministra unutarnjih poslova Moldavije, u jednom trenutku zamahnuo je rukom prema Tofilatu, savjetniku za energetsku politiku, no nije se mogao suzdržati pa je sa stolića u studiju zgrabio čašu i zalio "suparnika" vodom po licu.

Tofilat je ljutito ustao, udario Cosovana, bacio ga sa stolca i poluhrvačkim zahvatom srušio na pod.

Drugi gosti u šoku i nevjerici uzmicali su pred tučnjavom, a moldavski mediji poslije su izvijestili kako su Cosovana pregledali i liječnici.

Nesvakidašnji sukob pred televizijskim kamerama ipak je dobro završio - dvojica političara ispričali su se jedan drugome i prijateljski se rukovali. Naravno, i to je dokumentirano te objavljeno na društvenim mrežama.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (2)

/ Povezano

/ Najnovije