Svi pričaju o bizarnom snimku: Šta se dogodilo s ovom mačkom?

Radiosarajevo.ba
Svi pričaju o bizarnom snimku: Šta se dogodilo s ovom mačkom?
PrtScr / Misterija ili samo loša kamera?

Jedan od najviralnijih snimaka proteklih dana na društvenim mrežama jeste i onaj koji prikazuje mačku koja "nekom čarolijom" misteriozno nestaje.

Video je snimljen u januaru, u Austinu (Texas, SAD), a prikazuje mačku koja hoda stazom i dolazi do svjetla - a onda, nekim čudom, odjednom nestane.

Video je podijelila žena imenom Natalie, s naslovom "duh mačke".

Ona je za Newsfalere izjavila:

"Moj suprug je postavio ovaj sigurnosni sistem iz razloga jer je često na putu - on je američki vojnik. Kad sam pregledala snimke, potpuno me je ovo šokiralo. Šta smo ovo snimili? Duha mačke?"

No, nisu baš svi entuzijastični kao Natalie i ljudi koji su prestravljeni njenim snimkom, pa su joj poručili da je vrlo vjerovatno riječ o problemu koji sigurnosne kamere imaju s tamnim bojama, da se slika preklopila, da je mačka i dalje tu, ali da je kamera ne prepoznaje i slično.

Pogledajte snimak:

Nije ovo prvi put da se na internetu pojavljuju snimci mačaka koje "misteriozno" nestaju na snimcima sigurnosnih kamera. Evo nekoliko najslavnijih:

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije