Srbija / Sutkinja Nikolić zaigrala i zapjevala na radnom mjestu: Hej, lepoto nad lepotom...

28. 08. 2019. u 13:53:00 Radiosarajevo.ba

Shares: 39

"Hej, lepoto nad lepotom, kad te vidim, boli glava", pjevala je punim srcem Dragana Nikolić, sutkinja Prekršajnog suda u Vladičinom Hanu (Srbija), i to u poslovnim prostorijama, a sve je snimila i "okačila" na Instagram.

Glavobolju sada vjerovatno stvarno i ima zbog osuda koje su uslijedile nakon što je snimak dospio u javnost.

Video-snimak na kojem sutkinja Nikolić, u društvu još dvije žene i jednog muškarca, sudskog stražara, igra i pjeva, objavio je portal Infovranjske.rs, a u propratnom tekstu tvrde i da je klip nastao u radno vrijeme.

Nikolić je za ovaj portal objasnila da je s kolegama odlučila da proslavi to što je nakon tri godine rada dobila posao za stalno.

"Rešenje mi je lično uručio predsednik Suda. Izabrana sam na stalnu sudijsku funkciju sa ocenom 'izuzetno uspešna'. Pred kraj radnog vremena pozvala sam sve zaposlene da proslavimo ovaj događaj. Kada je predsednik otišao, a posle radnog vremena, mi smo ostali da se proveselimo", reklaje za Infovranjske sudija Nikolić.

Ovaj slučaj komentarisali su i iz Ministarstva pravde Srbije.

"Svaki sudija mora da vodi računa o svom ponašanju i integritetu kako u sudnici, tako i u javnosti. Neprimereno ponašanje poput ovog urušava jednako i ugled celog suda i može stvoriti pogrešnu sliku i o drugim kolegama. Verujemo da će predsednik suda i Prekršajni apelacioni sud preduzeti odgovarajuće mere kako bi sve sudije koje rade pod njihovom nadležnošću predstavljale pravosuđe u skladu sa etičkim principima sudijske funkcije, i čiji će rad i ponašanje biti vredni poštovanja građana", rekli su iz Ministarstva pravde za Kurir.


Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacija za Android | iPhone i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

NEMA KOMENTARA