Pronašla muža s ljubavnicom: Pogledajte šta je napravila prevarena supruga

J. M.
Pronašla muža s ljubavnicom: Pogledajte šta je napravila prevarena supruga
U ruskom gradu Ufi, u republici Baškortostan, rasplamsale su se strasti na ulici.

Sve je počelo nakon što je supruga pronašla muža s njegovom ljubavnicom. Bijesna, počela se zabijati svojim terencem u automobil "konkurentice".

Prema navodima očevidaca, u terencu ljubomorne supruge bilo je i dijete. Upravo zbog djeteta suprug je molio ljutitu ženu da razmisli, ali je to nije zaustavilo.

Nije poznato kako je porodična drama završila, ali je izvjesno da je ljubomorna supruga uništila dva automobila. Sve je ostalo unutar porodičnog kruga jer policija nije dobila prijavu incidenta.

Kao i obično, društvene mreže su izgorjele. Pripadnice ljepšeg pola našle su opravdanje za ljubomornu suprugu, dok su muškarci mnogo kritičniji.

"Dva razbijena automobila, gubitak dozvole zbog opasne vožnje i gaženja pješaka, krivična prijava zbog namjernog nanošenja tjelesnih povreda, razvod, nanošenje trauma djetetu… Uz suprugu ovakve naravi, ne čudi me da je njen životni saputnik pronašao ljubavnicu", napisao je jedan pripadnik jačeg pola.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iPhone i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Povezano

/ Najnovije