Stala pred oltar i udala se za samu sebe

Radiosarajevo.ba
Stala pred oltar i udala se za samu sebe
Foto: YouTube / Lulu Jemimah

Tridesetdvogodišnja Lulu Jemimah studirala je na Univerzitetu Oxford, gdje se u potpunosti posvetila nauci, pa nije imala šansu da pronađe idealnog partnera.

Lulu Jemimah je govorila iskreno za Daily Mail, kada je novinarima otkrila da zapravo o ljubavi nije ni razmišljala, jer je bila zauzeta studiranjem.

U trenutku kada je osjetila pritisak roditelja, ali i društva, koji su joj poručivali da je vrijeme da se uda, odlučila je da napravi pravo vjenčanje, pa je poslala pozivnice svojim prijateljima i familiji.

Iznajmila je vjenčanicu, stala je pred oltar, a čak je i održala govor pred zvanicama u kom je objasnila zašto pored sebe nema muža za svoj 32. rođendan, koji je bio 27. augusta.

Prijatelj koji radi kao web-dizajner osmislio je i štampao njene pozivnice, a drugi prijatelj je platio iznajmljivanje vjenčanice, dok je njen brat spremao tortu.

“Čim sam poslala pozivnice primila sam telefonske pozive u kojima su svi pitali ko je mladoženja. Rekla sam ljudima da je to iznenađenje”, priča ova dama.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije