Šta se dogodi kada krava uđe u restoran? Na početku je bilo simpatično, a onda...

1
Radiosarajevo.ba
Šta se dogodi kada krava uđe u restoran? Na početku je bilo simpatično, a onda...
FOTO: Screenshot / Šta se dogodi kada krava uđe u restoran? Na početku je bilo simpatično, a onda...

Šta napravi krava kad ode u restoran? Pitanje je koje je vjerojatno početak bar jednog vica.

Ali, ovaj snimak pokazuje sasvim stvaran događaj jer jedna krava zaista dođe u restoran. Riječ je o, čini se, bašti nekog izletišta, koje vrvi ljudima. Ova krava se, doduše, ne nalakti za šank i naruči hranu, nego najprije mirno promatra ljude oko sebe. Neki je potapšaju, drugi joj se smiju.

A onda, kao da odgovara onima koji joj se smiju, krava se popiški. I to među svima njima, veoma ravnodušno. To, mora se priznati, traje, a životinja nakon toga mirno nastavi svojim putem. Kao da se ništa nije dogodilo, ponjuši grm koji raste u saksiji. Kad shvati da nije jestiv, nastavlja dalje.

Snimak je mnoge oduševio - neki su komentarisali kako je životinja veoma smirena, a drugi njen odlazak u WC nasred restorana. S obzirom na one koji su joj se smijali, napisali su da je postupila tačno kako treba. Naravno, krava je učinila ono što joj je došlo i nije to nikakav komentar na smijeh oko njega, ali mora se priznati da je sasvim zgodno ispalo.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije