! / Srbijanski mediji tvrde: Pojavili se novi snimci Mateja Periša iz kobne noći?

23. 05. 2022. u 11:39:00 Radiosarajevo.ba

Shares: 0

Na društvenim mrežama pojavili su se novi video-snimci sa nadzornih kamera u Beton hali u Beogradu, a na kojima je navodno Splićanin Matej Periš.

Napomenimo da se još uvijek čeka zvanična potvrda da li se zaista radi o Perišu, ali i da li je riječ o novim snimcima.

Na snimcima se vidi kako mladić, u majici, trči u nepoznatom pravcu. U jednom trenutku prolazi i pored ljudi.

Podsjetimo, Matej Periš nestao je u noći između 30. i 31. decembra, a njegovo tijelo je pronađeno 18. maja kod Ada Huje u Srbiji. Potraga za Perišem koja je trajala 139 dana, nažalost, imala je tragičan epilog, a tijelo je pronađeno u Dunavu prije nekoliko dana.

Kako piše Blic, Periš će biti sahranjen danas na groblju Lovrinac u Splitu. Porodica će uoči pogreba primati izraze saučešća, dok će nakon sahrane biti održana misa u crkvi svetog Marka na Neslanovcu.

Matej će biti sahranjen tamo gdje je pokopan i njegov najbolji prijatelj, koji je poginuo na motoru nekoliko mjeseci prije Matejevog nestanka.

Na nedavno objavljenim snimcima, a na kojima je navodno Matej, vidi se mladić kako trči kroz nekoliko ulica, te prolazi pored ljudi, piše Nova.rs.


Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacija za Android | iPhone i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

KOMENTARI (2)