Šprajc krenuo odjaviti RTL Direkt, ali su se onda u studiju pojavili...

1
Radiosarajevo.ba
Šprajc krenuo odjaviti RTL Direkt, ali su se onda u studiju pojavili...
Print Screen / Zoran Šprajc

Neobična situacija dogodila se na kraju RTL-ova Direkta u utorak.

Kao i svake večeri posljednjih mjeseci, voditelj Zoran Šprajc je krenuo s poznatom odjavnom rečenicom, no nešto ga je prekinulo.

"Toliko za večeras, hvala na pozornosti i naravno ako ste dobri i ako se cijepite možda načas ugledate i...", krenuo je Šprajc, a u studiju su se zaista i pojavili štrumpfovi, prenosi portal Direktno

Zoran Šprajc - undefined

Print Screen: Zoran Šprajc

Podsjetimo, Šprajc se porije nekoliko dana pohvalio na Instagramu poklonom i pismom klinaca iz Osnovne škole Otok iz Zagreba koje je stiglu u redakciju emisije koju vodi.

"Dragi Zoran Šprajc, ja sam Ana Lucija i obožavam gledati RTL Direkt od ponedjeljka do srijede samo zbog tebe, jer si uvijek spreman za šalu i zabavu. Voljela bih te upoznati, ali sumnjam da će se to ikad ostvariti.

Obožavam gledati RTL Dirket samo zbog još jedne stvari. Pa zbog Štrumpfova. Vidjela sam da jako voliš štrupfove pa sam ti ih odlučila poslati nekoliko. Ovo pismo ti šaljem u ime mene i mojih najdražih prijatelja iz mojeg 6. c razreda. Voljela bi da ovo pismo dođe do tebe i da ga pročitaš u RTL Direktu", navodi se u pismu koje je voditelj objavio na Instagramu.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije