Snimak stravične nesreće u Kaliforniji: Direktan sudar BMW i motocikliste

Radiosarajevo.ba
Snimak stravične nesreće u Kaliforniji: Direktan sudar BMW i motocikliste
PrtScr / Stravična nesreća

Zastrašujući snimak iz Kalifornije nam stiže ovih dana preko društvenih mreža.

Povrijeđeni motociklista je na kacigi posjedovao instaliranu kameru koja je napravila snimak na kojem se vidi kako vozač BMW M6 iskušava granice superiornog automobila, kao i svog vozačkog umijeća. Ono očigledno nije bilo na dovoljnom nivou da bi se sportski automobil održao u svojoj saobraćajnoj traci, na uskom drumu, piše Autorepublika.com.

U jednoj krivini, M6 je malo prešao u traku predviđenu za vozila koja se kreću iz suprotnog smjera i tom prilikom je relativno nježno zakačio drugi automobil. Ipak, taj kontakt je bio dovoljan da bi vozač izgubio kontrolu nad vozilom, i da bi se koji trenutak potom, BMW frontalno zakucao u dolazeći motocikl.

Vozač automobila je iz svega izašao s lakšim tjelesnim povredama. Lijepa vijest stiže s medicinskim izvještajem iz bolnice u koju je smješten motociklista, zahvaljući brzoj reakciji američke Hitne pomoći.

Ekipa specijalista je ustanovila da je motociklista doživeo frakturu zgloba na nozi, kao i još dodatnih par sitnijh prijeloma na donjem lijevom ekstremitetu. Bilo kako bilo, doktori su ubijeđeni u potpuni oporavak, na kraju ipak srećnog vozača dvotočkaša.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije