Snimak rasplakao regiju: Učenici bh. škole otpjevali pjesmu za pedagogicu koja je tragično stradala

0
Radiosarajevo.ba
Snimak rasplakao regiju: Učenici bh. škole otpjevali pjesmu za pedagogicu koja je tragično stradala
Foto: Facebook / Potresni prizori ispred banjolučke škole

Snimak učenika Osnovne škole "Branko Radičević" u Banjoj Luci, koji ispred svoje škole pjevaju za pedagogicu Milanu Koprenu, koja je poginula u stravičnoj saobraćajnoj nesreći, rasplakao je regiju...

Učenici, u bijelim majicama i s bijelim balonima u rukama, jecajući su u dvorištu svoje škole pjevali pjesmu Jadranke Stojaković Što te nema

"Da ti srce pukne kada čuješ kako djeca pjevaju i plaču. Milana draga, Gospod da ti podari carstvo nebesko", stoji uz video koji je objavljen na Facebooku.

Kultura sjećanja: Obilježen Dan formiranja brigada Armije RBiH u Starom Gradu

Kultura sjećanja: Obilježen Dan formiranja brigada Armije RBiH u Starom Gradu

Nakon pesme djeca su pustila balone u nebo. Svi su bili bijeli, osim jednog crvenog, koji je držao budući školarac Pavle kojem je Milana bila tetka, dalje stoji u opisu snimka.

Podsjetimo, Milana Koprena poginula je u aprilu u teškoj nesreći, kada ju je na Rebrovačkom mostu u Banjoj Luci udario Peugeot dok se kretala trotoarom. Vozač automobila vozio je lijevom trakom prema Rebrovačkom mostu, ali je navodno usljed neprilagođene brzine, ulaskom u krivinu, izgubio kontrolu i izletio u drugu traku.

Данас су деца ОШ "Бранко Радичевић" из Бањалуке (насеље Старчевица) певала својој драгој педагогици Милани, која је недавно трагично настрадала када ју је на Ребровачком мосту покосио аутомобил у моменту док се враћала са посла, из своје школе. 💔 Да ти срце пукне када чујеш како деца певају и плачу. 💔 Милана драга, Господ да Ти подари царство небеско 🙏

Posted by Милан Милаковић on Friday, June 7, 2024

Pokušao je da ispravi automobil, ali nije uspio i udario je u ženu koja se u tom trenutku kretala trotoarom ka mostu. Od siline udarca, automobil se zakucao u ogradu na mostu.

Imala je 47 godina...

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije