Snimak mnoge prevario: Ženi ispao novčanik, gledajte reakciju starijeg čovjeka

1
Radiosarajevo.ba
Snimak mnoge prevario: Ženi ispao novčanik, gledajte reakciju starijeg čovjeka
Foto: Facebook/Sandwich House / Ženi vraćen novčanik koji je izgubila

Na šalteru za prodaju hrane u centru srbijanskog grada Kikinda pojavio se snimak koji je mnoge prevario.

Naime, jednoj ženi je ispao novčanik dok je naručivala hranu, a nepoznati čovjek ga je uzeo. Na početku se mislilo da je čovjek ukrao novčanik, a zapravo ga je odnio u policiju i prijavio da je izgubljen.

Iako se na snimcima jasno vidi kako je ženi, koja je na šalteru kupila sendvič i uredno ga platila, ispao novčanik, koji je onda muškarac koji je naišao iza nje šutnuo i odnio, događaj je dobio sretan kraj, prenosi Telegraf.

Škole u KS dobile više od 1.700.000 KM: Evo na šta će biti utrošen novac

Škole u KS dobile više od 1.700.000 KM: Evo na šta će biti utrošen novac

Naime, muškarac je nešto kasnije novčanik odnio u policiju i on je vraćen vlasnici sa svim dokumentima i novcem koji je imala. Tako je čovjek koji je javno osuđivan, ipak, postao pošteni nalazač.

"Žena iz Bašaida jeste prijavila krađu, ali je poslije samo desetak minuta, došao i čovjek koji je pronašao i uzeo njen novčanik. Vratio ga je sa svim onim što je unutra bilo. Ženi je vraćen novčanik sa svim dokumentima i novcem i ukupnim sadržajem, tako da je sve ispalo u redu. Policija nema razloga za bilo kakav postupak ili sankciju", potvrđeno je u Policijskoj upravi u Kikindi.

"Žena je došla i naručila sendvič i čekala je. Kada sam završila i dala joj sendvič, poslije njih pet do deset minuta najviše, ona se vratila i rekla mi je da je izgubila novčanik. Tada sam pozvala gazdu da provjeri kamere i na njima se vidi da joj je ispao novčanik", kaže za Telegraf radnica u brzoj hrani.

Ona kaže da je sama bila na poslu i da nije izlazila napolje i da nije vidjela da li je novčanik ostao na trotoaru, niti je primjetila čovjeka koji ga je uzeo.

Njen gazda je ponovnim gledanjem kamera vidio da je nepoznati čovjek uzeo novčanik.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije