Sjećate li se vozača koji je divljao vozilom kroz benzinsku pumpu u BiH: Uhvaćen je

0
Radiosarajevo.ba
Sjećate li se vozača koji je divljao vozilom kroz benzinsku pumpu u BiH: Uhvaćen je
Foto: Printscreen / Kamere snimile vozače

Pripadnici Policijske uprave Gradačac identifikovali su vozača koji se početkom novembra utrkivao i jurcao ulicama Gradačaca.

Riječ je o 20-godišnjem M. P., nastanjen na području Gradačca.

Podsjetimo, 6. novembra na društvenim mrežama pojavio se snimak utrkivanja dva vozila. U jednom trenutku jedan vozač, za kojeg se ispostavilo da je M. P. automobilom pokušava preteći drugo vozolo i sve to kroz - benzinsku pumpu.

Puljić se javio iza ponoći: 'Kukaju u Beogradu kako je cijeli zapadni svijet ustao protiv Srbije'

Puljić se javio iza ponoći: 'Kukaju u Beogradu kako je cijeli zapadni svijet ustao protiv Srbije'

"Nakon upoznavanja sa video snimkom koji je objavljen na društvenim mrežama i portalima 6. novembra 2023.godine, a koji se odnosi na nesavjesnu vožnju nepoznatog vozača koji je prolazeći velikom brzinom kroz prostor benzinske pumpe u mjestu Donji Lukavac kod Gradačca, doveo u opasnost sigurnost ljudi i imovine, operativnim radom na terenu došlo se do saznanja o mogućem počiniocu saobraćajnog prekršaja. Radi se o M. P., rođen 2003. godine, koji je nastanjen na području grada Gradačac", saopćeno je iz Ministarstva unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona (MUP TK).

U saopćenju se dodaje da su policajci nakon izvršenih provjera, poduzimanja potrebnih mjera i radnji, te utvrđivanja svih relevantnih činjenica, protiv M. P. pokrenuli prekršajni postupak - izdavanjem prekršajnog naloga.

"Upravljajući vozilom Ford Mondeo počinio je prekršaje iz člana 58. stav 1. i člana 49. stav 1. Zakona o osnovama bezbjednosti saobraćaja na putevima u Bosni i Hercegovini", zaključuje se u saopćenju MUP-a TK.

Video nesavjesne vožnje možete pogledati OVDJE.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije