Rusi objavili video i poručili da je voditeljica seksipilom pokušala zbuniti Putina

0
Radiosarajevo.ba
Rusi objavili video i poručili da je voditeljica seksipilom pokušala zbuniti Putina
FOTO: Screenshot / Rusi objavili video i poručili da je voditeljica seksipilom pokušala zbuniti Putina

Ruska državna televizija kritikovala je Amerikanku Hadley Gamble s TV kanala CNBC koja je moderirala sjednicu energetskog foruma u Moskvi na kojoj je sudjelovao i ruski predsjednik Vladimir Putin.

U svojoj TV emisiji na kanalu Rossiya 1 Vladimir Solovjev je poručio kako je Gamble ciljano pokušala zbuniti ruskog predsjednika svojim izgledom.

Prikazali su i snimku kojom su htjeli potkrijepiti te tvrdnje, a koja se uglavnom fokusirala na njene noge. Drugi su zaključili i kako je vješto koristila i govor tijela.

Postupak protiv sutkinje Lejle Numanović iz Gradačca zbog prepisivanja dijelova iz druge odluke

Postupak protiv sutkinje Lejle Numanović iz Gradačca zbog prepisivanja dijelova iz druge odluke

Solovjev je rekao kako je Putina pokušavala izbaciti iz takta te kako se ponašala odvažno i otvoreno se prikazivala kao seksualni objekt.

"Imam osjećaj da se jako temeljito pripremala za susret s ruskim predsjednikom, kao da ide na modnu pistu... Skinula je nekoliko kilograma, utegnula se u malu crnu haljinu i raspustila kosu, a kako bi si vizualno produžila noge, obula je par Louboutin štikli s petom od 12 centimetara", rekao je.

"Osim toga, Hadley Gamble pred Putina je došla bez čarapa, a i ruke su joj bile gole. Noge su pak bile namazane svjetlucavim (šljokičastim) uljem, a što je tek radila s tim nogama?! Sve u svemu, ništa na njoj nije bilo prikladno za posao", poručio je i dodao kako si je Gamble neprestano dodirivala kosu i oblizivala usne.

"Sve su to seksualne geste", rekao je, prenosi portal 24sata.hr

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije