Putin htio klizati po crvenom tepihu i - nije uspio

Radiosarajevo.ba
Putin htio klizati po crvenom tepihu i - nije uspio
Foto: Screenshot / Putin se i sam nasmijao svojoj nesmotrenosti

Vladimir Putin obožava hokej i već tradicionalno sudjeluje u mečevima u kojima je obično najbolji.

Prošle godine postigao je pet golova, a ovih dana bio je opet najbolji jer je, kako su pisali ruski mediji, zabio dvostruko više.

No, nakon sjajnog nastupa stvari su krenule po zlu.

Kad je s ekipom nakon meča krenuo u počasni krug da bi pozdravio prepune tribine, nije primijetio da su organizatori već uz ogradu postavili na led crveni tepih za pobjednike, na kojem je i on trebao stajati, piše Washington Post.

Dok je gledao u publiku nastavio je klizati i onda se dogodio taj trenutak. Putinove klizaljke naletjele su na crveni tepih i ruski se predsjednik ispružio koliko je dug i širok. Suigrači su mu odmah pomogli da ustane, a 66-godišnji Putin se i sam nasmijao svojoj nesmotrenosti. Nesreća se može vidjeti u ovom videu na 1:18 minuta.

Ruski je predsjednik i ove godine igrao za tim pod nazivom „Legende“, za koji igraju mnogi bivši slavni ruski hokejaši, a tu je i ministar obrane Sergei Shoigu, koji je na ovoj utakmici postigao tri gola. Igrali su protiv ekipe u kojoj su bili ruski političari i biznismeni.

Ovo nije prvi Putinov pad na ledu.

Prvi put dogodilo mu se to 2016, tijekom utakmice u kojoj je postigao samo jedan gol i imao dvije asistencije. Poznat je kao zadrti ljubitelj ovog sporta i 2012. je samo nekoliko sati nakon inauguracije već imao u ruci hokejašku palicu i postigao pobjednički gol. Nakon ovog njegovog pada već su krenule šale da Putina nitko ne može srušiti, jer to može samo on sam.

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije