Prilikom isporuke novom vlasniku prodavac razbio rijetki i skupocjeni Ferrari Enzo

0
Radiosarajevo.ba
Prilikom isporuke novom vlasniku prodavac razbio rijetki i skupocjeni Ferrari Enzo
Foto: Instagram / Razbijeni Ferrari Enzo

U januaru ove godine u saobraćajnoj nesreći u Nizozemskoj jedan mehaničar je tokom probne vožnje uoči isporuke kupcu razbio Ferrari Enzo, rijetki model nazvan po osnivaču firme jednog od najpoznatijih i najprestižnijih modela koji je ikad izašao iz pogona u Maranellu.

Slično se sada dogodilo i u Velikoj Britaniji, što potvrđuje da nikad ne znate kada i pod kojim okolnostima možete doživjeti saobraćajnu nesreću.

Naime, zaposlenik jednog salona vozio je prodani, 3 miliona eura vrijedan Ferrari Enzo novom vlasniku na britanskom otoku Jersey prilikom čega ga je uspio razbiti.

O'Brien razgovarao sa Vučićem o rezoluciji u Srebrenici: "Moramo da se suočimo sa istinom"

O'Brien razgovarao sa Vučićem o rezoluciji u Srebrenici: "Moramo da se suočimo sa istinom"

Jersey Evening Post izvještava da je kultni superautomobil prolazio pored semafora kada je vozač izgubio kontrolu i izletio preko rubne trake u suprotni smjer. Enzo je zatim udario u Hondu Jazz, a fotografije nesreće pokazuju da je ona bila teška.

Od siline udarca Ferrariju je gotovo u potpunosti odlomljen stražnji desni točak, a velika oštećenja vidljiva su i na stražnjoj lijevoj strani vozila.

Izvještaji pokazuju da se karoserija oštećenog Enza mogla vidjeti posvuda po cesti. Još jedna snimka posljedica nesreće pokazuje da je oštećen i prednji kraj Honde.

Stariji vozač koji je sudjelovao u nesreći prebačen je u bolnicu, ali to je srećom bila samo mjera opreza.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije