Postupak mladoženje šokirao javnost: 'Traži papire za razvod'

0
Radiosarajevo.ba
Postupak mladoženje šokirao javnost: 'Traži papire za razvod'
Foto: Kolaž / Vjenčanje

Na mnogim vjenčanjima mlada i mladoženja znaju jedno drugo hraniti tortom, a dok neki to rade na tradicionalan i pristojan način, neki to pretvore u šalu - i pretjeraju.

U videu koji je podijelila mlada na društvenim mrežama može se vidjeti kako ona svom novom suprugu komadić torte razmaže po licu, a nakon nekoliko sekundi isto napravi on - ali na puno ružniji način koji je mnoge zgrozio, prenosi Mirror.

Agresivno je uzeo ogroman komad torte i bacio ga mladoj u lice.

Zanimljiva scena iz Sarajeva: Labrador se sam provozao u tramvaju

Zanimljiva scena iz Sarajeva: Labrador se sam provozao u tramvaju

 U komentarima je većina ljudi napisala kako je ovo prvi alarm da se u njemu krije agresivna osoba i kako bi trebala tražiti papire za razvod

Ipak, nakon mnoštvo takvih komentara i upozorenja mlada se javila s objašnjenjem da su to jednostavno 'njih dvoje' i da je to njihova vrsta šale. 'Oprostite, ali ovo je drugačija vrsta humora, naša vrsta', poručila je.

@kelsboyd3

#cakesmash #nobodygotcake #smash #cakesmashchallenge #hedidntgetany #kingston #tennessee #barnofmaplecreek #johndeeergreen #ohno #rusticwedding

♬ Oh No - Kreepa

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije