Popio je cijelu flašu vode za samo jednu sekundu

Radiosarajevo.ba
Popio je cijelu flašu vode za samo jednu sekundu
The Ellen show je emisija u kojoj, od 2003. godine, komičarka i glumica Ellen DeGeneres sa raznim gostima i raznim performansima zabavlja šaroliku publiku diljem Sjedinjenih Američkih Država i svijeta.

Njeni gosti nerijetko su slavni muzičari, glumci ili političari, sa kojima Ellen pokušava napraviti pravi mali show pred svojom publikom, te i ti gosti moraju biti spremni na to da će Ellen s njima zbijati šale.

No, pravu popularnost Ellen je stekla upravo zato što su joj mnogo češće gosti, uslovno kazano, obični ljudi diljem Sjedinjenih Američkih Država, kojima ona poklanja mnogo pažnje, ali i mnogo vrijednih poklona. Često se ti "obični" gosti nalaze u neobičnim situacijama i to je ono što uveseljava i publiku i goste.

Ipak, ovog puta, Ellen je uspjela dovesti jednog neobičnog gosta sa još neobičnijom vještinom. Riječ je o Coltonu Gamelu, čovjeku koji može popiti cijelu flašu vode za samo jednu sekundu. Ne vjerujete? Pogledajte i sami u narednom videu.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije