Pogledajte urnebesnu crnogorsku reklamu protiv korone koja je postala hit

Radiosarajevo.ba
Pogledajte urnebesnu crnogorsku reklamu protiv korone koja je postala hit
Print Screen / Promotivni spot

Promotivni video iz Crne Gore koji ukazuje na važnost preventivnih mjera u borbi protiv COVID-19 postao je hit na društvenim mrežama. 

Na snimku se vidi kako se edna crnogorska porodica pokušava sačuvati od korone, odnosno kako otac savjetuje kćerku da drži distancu od momka koji joj se sviđa, dok ga majka hvali kako pravilno drži masku i redovno dezinfikuje ruke. 

Promotivni video osvanuo je na YouTube kanalu The Books of Knjige, a navedeno je da je snimljen pod pokroviteljstvom Svjetske zdravstvene organizacije. 

Video je u samo dva dana dobio više od 100.000 pregleda, a brzo se počeo širiti društvenim mrežama čiji su korisnici oduševljeni. 

"Ovo mi je dan uljepšalo", "Najbolja reklama ikad", "Hahahahah, pa spržih se kafom", "Meni je ovo genijalno. Smislili svoje, prilagođeno njihovom mentalitetu, okrenuli na zaje**nciju. Reklama koje ćeš se sigurno sjetiti", "Dugo ne vidjeh jaču reklamu, ne hit, hitčina", bili su samo neki od komentara.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije