Pogledajte kako Michelle Obama, prva dama SAD-a imitira svog supruga Baracka

Radiosarajevo.ba
Pogledajte kako Michelle Obama, prva dama SAD-a imitira svog supruga Baracka
Za vrijeme nastupa u emisiji "The Late Show Tuesday", supruga američkog predsjednika Michelle Obama pokazala je zavidnu vještinu imitiranja drugih osoba. Prilikom gostovanja imitirala je svog supruga Baracka Obamu.

Iako je porodici Obama preostalo još svega nekoliko mjeseci boravka u Bijeloj kući u Washingtonu, Michelle i Barack i dalje su tema brojnih medija, pa je tako i supruga američkog predsjednika bila gost poznatog američkog voditelja Stephena Colberta. Za vrijeme gostovanja u emisiji sa svojim domaćinom govorila je o tome kako se osjeća sada kada je mandat njenog supruga na mjestu predsjednika SAD-a pri kraju.

"Još malo i napuštamo Bijelu kuću. Gorak je to osjećaj i svaki postupak koji učinim je kao posljednji. Često me emocije gotovo uguše. Odgojili smo našu djecu i pratili njihovo odrastanje baš u Bijeloj kući. Mnogo je predivnih iskustava koja smo doživjeli tu, imamo fenomenalno osoblje i sada je vrijeme da napustimo sve to", kazala je gospođa Obama.

Veoma zanimljiva pitanja postavljao je Colbert, koji je od prve dame SAD-a tražio da kaže kakva je stvarno Beyonce, na što je Michelle kazala kako je poznata pjevačica pametna, kreativna, sjajna majka koja voli svoju porodicu.

"Mnogo zajedničkog imamo Beyonce i ja, osim toga što ja ne mogu tako sjajno pjevati", kazala je prva dama.

Iako prva dama Sjedinjenih Američkih Država tvrdi kako ne zna pjevati, u emisiji "The Late Show Tuesday" pokazala je zavidno umijeće imitiranja drugih osoba, posebice svog muža, predsjednika SAD-a, Baracka Obame. U kratkom performansu imitirala je ponašanje predsjednika Obame za vrijeme večere, kada svojoj starijoj kćerki objašnjava kako je prošao njegov dan na poslu.

Sve to i mnogo više možete pogledati u snimku gostovanja prve američke dame, Michelle Obama u emisiji "The Late Show Tuesday", koji vam donosimo u nastavku.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije