Pašćete sa stolice: Pogledajte J.Lo i njenog momka u izazovu koji je postao viralan

Radiosarajevo.ba
Pašćete sa stolice: Pogledajte J.Lo i njenog momka u izazovu koji je postao viralan
Foto: Instagram / Jennifer Lopez i Alex Rodriguez

Novom izazovu, koji je za kratko vrijeme postao popularan na društvenim mrežama, nisu odolili ni pjevačica i glumica Jennifer Lopez i njen momak Alex Rodriguez, nekadašnji profesionalni igrač bejzbola.

Naime, TikTok-ov izazov „Flip the Switch“ je jednostavan: Dvoje ljudi se snima ispred ogledala. Jedno zapravo snima, a drugo pleše uz Drakeovu pjesmu „Nonstop“. Kada pjesma dođe do dijela „I just flipped the switch“, zamijene odjeću.

E sad - J.Lo je bila u bijeloj uskoj haljini i plesala je, a u idućem momentu je nosila Alexovo odijelo, dok je Alex nosio njenu haljinu i – plesao.

Sigurno vam je već na sami pomen smiješno, a tek kada pogledate video... bit će vam jasno zašto je prikupio više od 3,3 miliona pregleda na Rodriguezovom Instagramu.

A evo i još snimljenih izazova.

Nekadašnja predsjednička kandidatkinja Elizabeth Warren koja se zamijenila s Kate McKinnon dok su gostovale na Saturday Night Live.

 
 
 
View this post on Instagram

Good morning to this video and this video only. @elizabethwarren #regram @nbcsnl

A post shared by ELLE Magazine (@elleusa) on

A i ovaj je bio zanimljiv:

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije