Pas je uskočio u bazen, a njegova reakcija kada ga je vlasnica prekorila je urnebesna

2
Radiosarajevo.ba
Pas je uskočio u bazen, a njegova reakcija kada ga je vlasnica prekorila je urnebesna
Foto: Printscreen / Pas u bazenu

Duke je u ozbiljnoj nevolji, a to je vidjelo 13,6 miliona ljudi, tako da je njegova ovisnost o vodi postala svjetski poznata.

Ne bi se baš moglo reći da ga je sram - sudeći po tome kako se drži, vjerojatno je prvom prilikom opet uletio u bazen. To što mu nije u tom trenutku dozvoljeno da uđe tog momka ne zanima - on vodu voli, ona je tu, logično je da se okupa. Kad ga vlasnica primijeti, smislit će već neku taktiku.

Na kraju krajeva, naučnici su prije nekoliko godina dokazali da naši psi samo glume da im je žao zbog nečega, kako bi izbjegli kaznu. Žaljenje, naime, uopće ne mogu osjećati.

Aljoša Čampara: 'Dodik nama ne može prijetiti'

Aljoša Čampara: 'Dodik nama ne može prijetiti'

Na snimci koja je oduševila društvene mreže vidimo psa kako se kupa, a kad ga vlasnica pita zašto je u bazenu iako mu to nije dozvoljeno, odbija je pogledati u oči. Njen zahtjev da izađe iz vode potpuno ignorira, a u jednom trenutku joj daje do znanja da bi jako volio da mu ona dobaci lopticu. Kad odbije, on joj okrene leđa i nastavi plivati, piše Jutarnji.

U njihovoj komunikaciji najbolje je vidjeti kakve izraze na njušci Duke ima. Vjerojatno je to razlog popularnosti ove snimke.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (2)

/ Povezano

/ Najnovije