Parižanka koja radi i živi u Sarajevu otkrila šta ju je ovdje posebno oduševilo - pogledajte VIDEO

2
Radiosarajevo.ba
Parižanka koja radi i živi u Sarajevu otkrila šta ju je ovdje posebno oduševilo - pogledajte VIDEO
Foto: Kolaž / Parižanka u Sarajevu

Djevojka iz Pariza koja trenutno živi u Sarajevu podijelila je svoje oduševljenje životom u Bosni i Hercegovini putem svog TikTok profila "peanutbutterovic", a posebno je naglasila impresije koje je stekla istražujući Trebević, olimpijska planinu koja pruža prekrasan pogled na Sarajevo.

U svom videu, djevojka je podijelila prizore prekrivene snijegom, otkrivajući zapanjujući pogled na šumu i panoramu grada s jednog od vidikovaca na Trebeviću. Prikazujući svoj svakodnevni život u Sarajevu, izrazila je svoje oduševljenje prirodnim ljepotama koje nudi ova regija.

Parižanka je dodatno opisala svoje iskustvo putovanja do Trebevića, naglašavajući praktičnost života u Sarajevu. Izlazak iz stana u centru grada, vožnja tramvajem, susret s prijateljem i vožnja žičarom do Trebevića trajali su manje od sat vremena, pružajući joj brz i jednostavan pristup planinskim oazama.

Europska noć: Bayer Leverkusen nastavio 'po starom', Olympiacos šokirao Aston Villu u Engleskoj

Europska noć: Bayer Leverkusen nastavio 'po starom', Olympiacos šokirao Aston Villu u Engleskoj

Ovim iskustvom, tiktokerka je istaknula ne samo ljepotu prirode koja okružuje Sarajevo, već i dostupnost raznolikih aktivnosti koje pruža život u ovom gradu. Njezino oduševljenje Trebevićem i brzim putovanjem iz centra grada ukazuju na bogatstvo iskustava koja Sarajevo može ponuditi stranim posjetiteljima.

@peanutbutterovic

Replying to @Amila How long does it take to go from the city centre of Sarajevo to the mountains, without a car? 🤔⛰️#sarajevo #sjj #bosnia #balkantok #internationals

♬ Paris - The Chainsmokers

Osim toga, njeni videozapisi prate njezinu svakodnevicu u Sarajevu, prikazujući putovanja tramvajem, susrete s lokalnim stanovništvom i istraživanje gradskih znamenitosti. Njena autentičnost i pozitivan doživljaj života u Sarajevu osvajaju srca pratitelja, pružajući im ugodan pogled na raznolikost i šarm ovog grada.

@peanutbutterovic

But seriously have you ever been to Blind Tiger? #sarajevo #expats #bosnia #internationals #balkantok

♬ Pretty (Sped Up) - MEYY

Njeni videozapisi postali su izvor inspiracije i pozitivnih vibracija, dok otkriva Sarajevo na jedan autentičan način. Pratitelji širom svijeta mogu putovati s njom kroz ove virtualne priče i doživjeti draži života u ovom jedinstvenom gradu.

@peanutbutterovic

Is everyone way too excited about the new trams coming to Sarajevo or am I the only one?? #sarajevo #bosnia #sjj #rajvosadaily #rajvosa

♬ original sound - bultan✮

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (2)

/ Povezano

/ Najnovije