O ovome priča cijeli svijet: Kako Obama traži novi posao?

Radiosarajevo.ba
O ovome priča cijeli svijet: Kako Obama traži novi posao?
Fena / Barack Obama
Kako pronaći posao u 55. godini? Stephen Colbert ima odgovor za vas.

Poznati američki TV voditelj u Late Night Showu daje korisne savjete kako pronaći posao nakon što se suočite sa problemom nemogućnosti produženja vašeg ugovora sa poslodavcem.

Kroz niz uobičajenih pitanja na intervjuu za posao, Stephen Colbert stavlja na kušnju, ni manje ni više nego predsjednika Sjedinjenin Američkih Država kojeg će uskoro zamjeniti neko od kandidata u utrci za njegovo trenutno mjesto.

Predsjednik Obama je pokušao biti iskren u odgovoru na pitanje kako to da nije imao niti jedno promaknuće u prethodnih osam godina, te rekao kakvo bi mu radno mjesto najbolje odgovaralo u sljedećem zaposlenju. Uskoro ćemo saznati ko će dobiti mjesto Predsjednika SAD-a, a da li će Obama uspjeti ubrzo pronaći novi posao uz pomoć Colbertovih savjeta, procjenite sami.

Pogledajte kompletan intervju u kojoj Obama otkriva otkud tolika popularnost na Twitteru, i šta poručuje mladima koji prvi put izlaze na izbore u novembru.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije