Dvogodišnjak spasio brata blizanca nakon što je komoda pala na njega

Radiosarajevo.ba
Dvogodišnjak spasio brata blizanca nakon što je komoda pala na njega
Otac iz Utaha objavio je alarmantan video svojih sinova koji još jednom podsjeća kako uvijek morate osigurati težak namještaj za zidove.

Na snimci se vidi kako se dječaci penju po komodi i pokušavaju ući u ladice.

U jednom trenutku komoda padne i jedan od blizanaca ostane zarobljen ispod nje. Brat kruži okolo, gleda i razmišlja kako mu pomoći, što je na kraju i uspio. Dvogodišnjeg Brocka spasio je njegov brat blizanac Bowdy.

Tata Ricky Shoff stavio je video na svojoj Facebook uz upozorenje: "Bio sam malo neodlučan da li da ovo objavim. Ali osjećam da moram, ne samo kako bi podignuo svijest, već zato jer je i nevjerojatno. Zahvalni smo na posebnoj vezi koju naši blizanci dijele. Znamo da Bowdy nije bio sam kad je dizao komodu s Brocka. I blagoslovljeni smo jer je sve u redu. Molim vas, uvijek provjerite jesu li vaši ormari i komode osigurane i pričvršćene uza zid."

Događaj je ulovila porodična kamera u dječjoj sobi. Ricky i njegova supruga Kayli rekli su da je ona bila na spratu iznad i nije čula kad je komoda pala. Kad ih je išla provjeriti, vidjela je komodu na podu, ali dječaci nisu bili uzrujani, prenosi Daily Mail.

Tek kad je išla pogledati snimku, vidjela je što se dogodilo i kako je kobno moglo završiti. Tada su odlučili objaviti video uz upozorenje drugim roditeljima, jer nisu sva djeca te sreće da im brat priskoči u pomoć.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije