Nevjerovatan prizor: Bježala od policije pa propala kroz plafon

Radiosarajevo.ba
Nevjerovatan prizor: Bježala od policije pa propala kroz plafon
Nadzorne kamere u jednoj prodavnici, u kanadskoj pokrajini Alberta, snimile su nevjerovatan prizor - djevojka uhvaćena u krađi pokušala pobjeći policiji.

Ne samo što nije uspjela pobjeći već je pala policiji pravo u ruke – i to kroz plafon radnje!

Kamera je snimila Brittany Burke (29) i Richarda Parisea (28) koji su pokušali da kupe sok i plate ga ukradenom kreditnom karticom. Zaposleni su odmah alarmirali policiju, koja je brzo stigla u prodavnicu.

Par je, međutim, odmah počeo bježati. Djevojka je uspjela istrgnuti se iz ruku policajca i pobjeći u zadnji dio radnje, gdje je ušla u ventilacioni otvor i krenula puzati kroz njega nadajući se da će naći izlaz.

Međutim, plafon radnje nije izdržao njenu težinu, pa je propala kroz njega i pala pravo na police s robom. Ustala je s poda i nastavila bježati, ali ju je policija zaustavila i uhvatila na izlazu iz radnje.

Brittany je optužena za nepoštovanje policijske naredbe, ometanje policajaca i bjekstvo.

Dok je njen saučesnik ipak malo ozbiljniji slučaj. On je optužen za 11 krivičnih djela, među kojima su i korištenje ukradene kreditne kartice, opiranje prilikom hapšenja i vrijeđanje policijaca.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije