Neugodno iskustvo: Žena je otjerala sa plaže zbog kupaćeg kostima

Radiosarajevo.ba
Neugodno iskustvo: Žena je otjerala sa plaže zbog kupaćeg kostima
Foto:PrtSc/vecernji.hr / Savannah Sims

Savannah Sims htjela je uživati u sunčanom danu na plaži na Havajima, ali sve je propalo u vodu kada ju je jedna žena otjerala zbog bikinija koji je nosila.

Svoje iskustvo podijelila je na TikToku, a mnogi su joj brzo podijelili komentare podrške te uvjerili je da nije napravila ništa pogrešno, prenosi večernji.hr.

"Upravo sam imala najgore iskustvo na Havajima. Legla sam na mjesto tik uz cestu i ubrzo nakon jedna porodica izlazi iz automobila i sjeda blizu mene. Majka je počelagovoriti svom dečku da me ne želi gledati i da to nije uredu", započela je Sims u svom videu.

Tada je podigla pogled i shvatila da gleda u nju pa je pitala da li postoji neki problem. Rekla joj je kako ne želi gledati njezinu stražnjicu i privatne dijelove. 

"Ona mi je rekla da se ovo stalno događa tamo i da nije došla gledati moje tijelo. Pitala sam u čemu je problem i što trebam pokriti jer je bila s djetetom pa sam se trudila biti puna poštovanja. Samo je rekla da želi da odem. Ustala sam i otišla i to mi je uništilo dan",nastavila je.

Kasnije je objavila još jedan video u kojem je tu ženu nazvala licemjernom jer se, nakon što se Savannah uputila prema kući, skinula u svoj bikini te je nosila tange.

"Nosi bikini tange. Što je potpuno u redu, stalno ih nosim. Ali, da bi me prvo prozvala zbog mog kupaćeg kostima, a zatim nosila još gori, ili je licemjer ili se zapravo nije radilo o tome šta sam nosila", rekla je u videu.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije