Nestala četverogodišnja Australka pronađena nakon 18 dana

0
Radiosarajevo.ba
Nestala četverogodišnja Australka pronađena nakon 18 dana
Screenshot / Nestala četverogodišnja Australka pronađena nakon 18 dana

Četvorogodišnja djevojčica koja je nestala iz jednog kampa u Australiji prije više od dvije sedmice pronađena je i vraćena roditeljima.

Kako su saopštile vlasti, policija ju je pronašla i spasila iz jedne kuće.

Policija je rano jutros provalila u kuću u Carnarvonu, gradu udaljenom oko 100 km južno od kampa i pronašla malu Cleo Smith u jednoj od soba, prenosi Reuters.

Ne propustite: Njemačka violinistica Mira Foron na koncertu Sarajevske filharmonije

Ne propustite: Njemačka violinistica Mira Foron na koncertu Sarajevske filharmonije

"Jedan od policajaca ju je podigao u naručje i pitao 'kako se zoveš, a ona je rekla da se zove Cleo'", rekao je zamjenik komesara policije Zapadne Australije na lokalnoj televiziji i potvrdio da je jedan muškarac priveden.

Cleo je posljednji put viđena u šatoru svoje porodice oko 1.30 sati po lokalnom vremenu 16. oktobra u udaljenom kampu Blouhols Saks u Makleodu, oko 900 km sjeverno od Perta, glavnog grada države Zapadna Australija.

Australijska policija sumnjala je da je djevojčica oteta i ponudila je nagradu od milion australijskih dolara (743.000 dolara) za bilo koju informaciju koja bi dovela do pronalaženja malene Cleo.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije