Neobičan trik za putovanje: Stjuardesa otkriva tajnu za udoban let avionom

0
Radiosarajevo.ba
Neobičan trik za putovanje: Stjuardesa otkriva tajnu za udoban let avionom
Foto: Printscreen / Trik za udoban let

Putnici koji sjede na sjedištu uz prolaz mogu doživjeti veću udobnost tokom leta, a otkriven je mali trik koji nije baš svima poznat.

Stjuardesa iz Velike Britanije, Charlie Silver, podijelila je ovu korisnu informaciju koja je postala pravi hit na društvenim mrežama. Radi se o malom gumbu koji se ne ističe previše, ali garantuje udobnije putovanje avionom.

Dok pokušava povući naslon za ruku prema prolazu, stjuardesa objašnjava: "Sjedite na sjedištu pored prolaza i pitate se zašto vam se naslon za ruku ne podiže?"

Znate li priču kako je nastala kafa?

Znate li priču kako je nastala kafa?

Zatim otkriva trik: "Pritisnite ovaj mali skriveni gumb i evo! Vaš naslon za ruku će se slobodno kretati gore-dolje."

Ovaj koristan savjet omogućuje putnicima veću slobodu i udobnost tokom putovanja avionom, a mnogi su zahvalni stjuardesi na dijeljenju ove informacije.

Sada, uz malo pritiskanja na taj skriveni gumb, let može postati još ugodnije iskustvo.

@silvercharlie

This video is for people who didnt know that the aisle seat armrest moves too, its like this on most aircraft types 😇✈️ #airplanehacks #travel #aviation #cabincrew #flightattendant #flyingtip #fyp #aisleseat

♬ original sound - Charlie Silver

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije