Nakon ovoga im neće pasti na pamet da dođu u Banju Luku: Pogledajte kako Dodik vrijeđa Đokoviće

16
Radiosarajevo.ba
Nakon ovoga im neće pasti na pamet da dođu u Banju Luku: Pogledajte kako Dodik vrijeđa Đokoviće
Foto: Printscreen / Milorad Dodik

Milorad Dodik, predsjednik Reprublike Srpske i lider SNSD-a prilikom gostovanja na Radio televiziji Srbije govorio i o nedavno održanom ATP turniru u Banjoj Luci.

Dodik je uoči emisije Oko, u neobaveznom razgovoru s novinarom Gradimirom Papićem, uz psovke vrijeđao porodicu Novaka Đokovića.

"Mada su, mogu ti reći, malo ovi Đokovići teški u pi*ku materinu, uf... Naši ljudi to doživljavaju na emociju a kada uđeš u posao auuu. Ciganija poprilična mogu ti reći. Oni saradnici njegovi, još izgubi u četvrtfinalu", kazao je Milorad Dodik.

Zmija "visi" s drveta na poznatom šetalištu u BiH

Zmija "visi" s drveta na poznatom šetalištu u BiH

Neko se potrudio da snimak dođe u javnost. Pogledajte:

@bukamagazin Milorad Dodik je rekao za Đokoviće da su teški za saradnju i spomenuo je vrijeđajuću riječ „ciganija”. #dodik #miloraddodik #miledodik #djokovic #ciganija #djordjedjokovic #fyp #mile #politika #tenis #foryoupage #srpskaopen #banjaluka #turnir #draskostanivukovic #drasko #ciganija #republikasrpska #srbija #bosnaihercegovina ♬ original sound - BUKA

Podsjetimo, Novak Đoković je izazvao veliku pažnju dolaskom u Banju Luku i svojom pojavom učinio mnogo za promociju turnira koji se igrao u Bosni i Hercegovini.

Za vrijeme turnira Milorad Dodik i Novak Đoković potucali su se vaskršnjim jajima, a srbijanski sportaš je odnio pobjedu.

Na pitanje banjalučkog episkopa Jefrema što se dogodilo, Dodik je uz osmijeh odgovorio: "Šta bi, razbi me!".

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (16)

/ Povezano

/ Najnovije